Hallo allemaal,

Donderdag 1 maart j.l. was de ALV van de NPB Oost, waar onze voorzitter, Hans Hakvoort, aftredend en niet herkiesbaar was. Ik was benaderd met de vraag of ik deze functie zou willen overnemen, nadat ik bij de OR-verkiezingen 9 stemmen te kort kwam om met voorkeursstemmen in de OR te komen.

Sinds donderdag 1 maart 2018 heeft u allen dus een nieuwe voorzitter, en ik zal me in deze mail even voorstellen.

Ik ben Erik Rottink, 56 jaar, geboren in Enschede en sinds 1 augustus 1978 bij de politie. Na een half jaar Haaksbergen als schrijver C-2 of zoiets heb ik de opleidingsschool in Apeldoorn gedaan. Omdat er geloot moest worden kwam ik, uitgeloot bij Zwolle, terecht in district Roermond. Ik heb vier mooie jaren in Limburg gewerkt en gewoond.

Sinds 1984 werk ik in Rijssen en nu is dat Basisteam Twente West. Ik ben daar nu OCP-er en doe nog een deel de beschikbaarheidsdiensten. IK ben verder nog TCO-er en omdat we gaan nieuwbouwen in ons BT waar een bouwcommissie voor nodig is, zit ik ook nog in die bouwcie.

In de medezeggenschap heb ik met name ervaring in de onderdeels-comissie Basis Politie waar ik de laatste jaren voorzitter van was, en ik heb geholpen bij diverse cao-acties. Over de cao zometeen nog iets meer !!

Ik ben getrouwd en heb een dochter en twee zoons. (18, 9 en 7 jaar) Naast het voorzitterschap van de NPB-Oost ben ik nog penningmeester ben een andere club; jeugdbegeleider bij de jeugd van de wielervereniging Holten en probeer ik nog wat tijd te vinden om wat aan genealogie (stamboomonderzoek) en mijn postzegels en munten te besteden.

Ik wil voor jullie als leden van de afdeling Oost bereikbaar en aanspreekbaar zijn. Mail of bel me dus gerust, maar heb er alsjeblieft ook begrip voor dat ik (met name de telefoon) niet altijd direct (be-) antwoord. Ik ga mijn best doen maar het zal ongetwijfeld veel tijd kosten.

Oproep cao!

De komende tijd zal ook jullie inzet belangrijk zijn om druk te zetten op de werkgever ! Wil jij in jouw team voor ons aanspreekpunt zijn en/of wil jij ook straks als het nodig is helpen in het actiecentrum?

Meld je dan aan bij onze secretaris, Marjan Mellendijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij de app van de NPB al op je diensttelefoon gezet? DOEN!

Deze houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en als je een vraag hebt krijg je binnen twee dagen antwoord.

Tot ziens,

Erik Rottink

ErikRottink