Back to Top

leden OR Eenheid Oost NL

Wij zijn nog op zoek naar collega's die plaats willen nemen namens de NPB in de Ondernemingsraad.

Interesse? meld je bij onze secretaris

 

In de ondernemingsraad Oost Nederland hebben namens de NPB de volgende mensen zitting.
Deze personen zijn voor 4 jaar gekozen met de OR verkiezingen tijdens de verkiezingsuitslag op 15 november 2021 (Of zijn daarna i.v.m. uitvloeien OR leden ingetreden)

 

 

download 3  Brugt Peper - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

download 3  Geurt van Loenen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

download 3  Sandra Tiethoff - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

download 3  Jack megelink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


download 3  Silvia Langenberg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Nieuw2 e1555326396702

download 3  Janet van der Leij - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Nieuw2 e1555326396702