Back to Top

d2x97wc 1e1e634a c7fc 4461 83cb 1a4ca1ee4371 Terug naar Home

 

 

NPB belastingnetwerk Oost-Nederland

 

Mocht u buiten MAART nog vragen hebben over het belastingnetwerk Oost-Nederland neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De coordinator zal de vraag dan doorsturen naar een belastingdeskundige van Oost-Nederland voor advies en hulp.

Weet dat je via de FNV ook (gratis) uw belasting kan invullen.

Maak hiervoor een afspraak via onderstaande link:
https://www.fnv.nl/diensten/advies-en-hulp/belastingservice-fnv

 


 

NPB belastingservice Oost Nederland is vermaard om de kwaliteit van de dienstverlening. Gratis en geheel belangeloos. De Belastingservice is een gratis product van de NPB. Daarom mogen alleen leden en hun partners gebruikmaken van de NPB Belastingservice. Het is een service door leden voor leden, alle medewerkers zijn vrijwilliger.

 

In Oost Nederland maken wij gebruik van vaste invuldagen waar je kunt inschrijven voor een afspraak. Ook bestaat er beperkt de mogelijkheid in maart om telefonisch geholpen te worrden. Buiten deze invuldagen vullen we niet individueel in!

 

Het invullen van de aangiftes gebeurd digitaal.  De aangiftes worden dus gelijk doorgestuurd naar de Belastingdienst. En als je daarna nog vragen hebt, of achteraf nog iets moeten laten invullen, kun je het gehele jaar terecht bij onze belastingdeskundige.

 


 

Contact met de belasting coordinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.