Back to Top

Belastingnetwerk Oost Nederland

De NPB belastingservice Oost Nederland is vermaard om de kwaliteit van de dienstverlening. Gratis en geheel belangeloos. De Belastingservice is een gratis product van de NPB. Daarom mogen alleen leden en hun partners gebruikmaken van de NPB Belastingservice. Het is een service door leden voor leden, alle medewerkers zijn vrijwilliger.

In Oost Nederland maken wij gebruik van vaste invuldagen waar je kunt inschrijven voor een afspraak. Buiten deze invuldagen vullen we niet individueel in!

Het invullen van de aangiftes gebeurd digitaal.  De aangiftes worden dus gelijk doorgestuurd naar de Belastingdienst. En als je daarna nog vragen hebt, of achteraf nog iets moeten laten invullen, kun je het gehele jaar terecht bij onze belastingdeskundige.

Praktische informatie:

Onze invullers hebben gegevens en documenten nodig om je aangifte in te kunnen vullen, zoals kopie van je aangifte over het voorgaande jaar, en bankafschriften. 
Download hier! de checklist belastingjaar 2022

 
Denk vooral aan de machtigingscode! 

U dient de machtigingscode te hebben van uzelf en uw partner die u van de belastingdienst heeft ontvangen. Heeft u die niet dan kunt u deze nog aanvragen.
Ga dan naar https://machtigen.digid.nl/ U moet ook uw eigen DgiD gegevens en machtiging en van uw partner bij de hand te hebben

 

Als je niet alle gegevens voorhanden hebt, kunnen wij je misschien niet helpen!

 


 


(Contactgegevens alleen zichtbaar voor leden na inloggen!)

 

Contact met de belastingcoordinator: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.