Back to Top

NPB belastingnetwerk Oost-Nederland

 

Ons belastingnetwerk vult belastingaangiftes in "op locatie in Oost-Nederland" gedurende de maand MAART. Vanaf januari zal de inschrijving hiervoor starten.

Mocht u buiten MAART nog vragen hebben over het belastingnetwerk Oost-Nederland neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De coordinator zal de vraag dan doorsturen naar een belastingdeskundige van Oost-Nederland voor advies en hulp.

 


 

NPB belastingservice Oost Nederland is vermaard om de kwaliteit van de dienstverlening. Gratis en geheel belangeloos. De Belastingservice is een gratis product van de NPB. Daarom mogen alleen leden en hun partners gebruikmaken van de NPB Belastingservice. Het is een service door leden voor leden, alle medewerkers zijn vrijwilliger.

 

In Oost Nederland maken wij gebruik van vaste invuldagen waar je kunt inschrijven voor een afspraak. Buiten deze invuldagen vullen we niet individueel in!

 

Het invullen van de aangiftes gebeurd digitaal.  De aangiftes worden dus gelijk doorgestuurd naar de Belastingdienst. En als je daarna nog vragen hebt, of achteraf nog iets moeten laten invullen, kun je het gehele jaar terecht bij onze belastingdeskundige.

 


 

Contact met de belasting coordinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.