***Update***

20200421 105957

We hebben het virtuele werkbezoek achter de rug. met 6 tot 8 leden hebben we de afgelopen tijd doorgenomen en gekeken naar de toekomst. Uiteraard is de het RVU akkoord ter sprake gekomen waarbij het de leden wel opviel dat er een tweespalt binnen de politie wordt gemaakt door de minister. Uiteindelijk is het de minister die er beter van wordt , niet de collega's is men bang.


Er was wel animo om dit vaker op deze manier te gaan organiseren en waarbij er dan hopelijk meer collega's zullen aansluiten om goede discussie op gang te krijgen. Zo krijgt het bestuur ook inzicht wat jullie als leden willen.

Hou je mail in de gaten, de komende tijd zullen we vaker een werkbezoek organiseren. En het zou mooi zijn als jij daaraan deelneemt!!

 

_____________________________________________________________________________


Rare tijden, voor zowel de collega's in de basisteams alsmede voor de collega's in andere teams en de ondersteuning. Werken met personen en het bijbehorende Corona gevaar, thuiswerken, video overleggen, het vraagt allemaal aanpassingsvermogen van iedereen in alle teams. Ook voor gepensioneerde collega's die aan huis gebonden zijn is het een lastige tijd.

Wij als NPB afdeling Oost-Nederland vergaderen nu ook op afstand en willen toch, op een verantwoorde manier, in contact blijven met de collega's. Zo hebben wij het plan opgevat een virtueel werkbezoek te organiseren.

Je zult vast vragen hebben hoe je om moet gaan met een bepaalde situatie of problemen waar je in deze tijden tegenaan loopt. Tijdens dit virtueel werkbezoek kun je deze stellen aan een afvaardiging van het bestuur van de NPB afdeling Oost Nederland.

Onze hoofdbestuurder Reyer Gerritsen en districtsbestuurder Rianne Wisselink zijn aanwezig om, indien nodig, landelijk zaken aan te dragen.

 

 

 

 


FB100x100pngTw100x100png