E‍XTRA ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op donderdag 14 juli a.s om 15.00 uur houdt de NPB afdeling Oost-Nederland een algemene ledenvergadering die grotendeels in het teken staat van het congres. De vergadering wordt gehouden op het politiebureau Zutphen, Houtwal 3 in Zutphen

Om te beginnen wordt de afvaardiging voor het congres namens Oost-Nederland vastgesteld. Ook kiezen we onze vertegenwoordigers in de bondsraad en in het nieuwe hoofdbestuur. Deze keuzes wordt tijdens het congres bekrachtigd.

Omdat de kascontrole niet compleet was vorige keer zal het financiële verslag ook besproken worden en zal de kascommissie hun bevindingen delen. Tevens zal er een nieuwe kascommissie worden samengesteld.

Wil je deelnemen aan deze algemene ledenvergadering in Zutphen?
Meld je dan uiterlijk vóór zondag 10 juli a.s. aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het congres:
Op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober houdt de NPB in De Bonte Wever in Assen zijn vierjaarlijkse algemene ledenvergadering.
Tijdens zo'n NPB-congres komen zo’n 150 vertegenwoordigers van de leden bij elkaar om interessante sprekers te beluisteren, workshops te volgen en het functioneren van de bond te bespreken aan de hand van congresvoorstellen. Deze voorstellen worden behandeld en vervolgens in stemming gebracht.

Tot slot bespreken we de voorstellen die door de afdelingen, het hoofdbestuur en het adviesorgaan NPB Jong zijn ingediend. Als afdeling hebben we tot en met 31 juli de tijd om daarop verbetervoorstellen (amendementen) in te dienen. 


Er is op 1 juli 2022 een link verstuurd via de mail met de mogelijkheid op bovenstaande digitaal te stemmen.
(heb je deze mail niet ontvangen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

ALV 1