Algemene Ledenvergadering NPB Oost-Nederland

Op vrijdag 23 april 2021 om 14:00 uur houdt de NPB afd. Oost-Nederland de algemene ledenvergadering 2021. De vergadering zal worden gehouden via MS teams. In deze vergadering komende volgende onderwerpen aan bod:

550x809Presentatie door  Patrick van der Wal:

Collega Patrick van de Wal over inclusiviteit en aandacht voor de collega’s die zich niet gehoord of begrepen voelen (Hoogsensitiviteit) Na een depressie in 2016 is Patrick op een zoektocht gegaan maar had bijna de ‘stempel’ PTSS gehad. Het blijkt dat net zoals hij 20 % tot 30 % van onze collega’s (hoog) sensitief is.

Er is veel bekend over alleen niet binnen de politie en andere zogenaamde ‘hoog-risicoberoepen’. Sinds 2016 is Patrick actief om dit thema bespreekbaar te maken. Hij heeft o.a. persoonlijk gesproken met Henk van Essen, Gery Velthuis, Oscar Dros en vele anderen.

Er zijn al verschillende podcasts opgenomen en er zijn al verschillende publicaties geweest. Dit heeft vele (schrijnende) reacties van de collega’s opgeleverd.

Ook heeft hij het boek "Gevangen in Gevoel" geschreven

Ieder lid welke aanwezig is op onze ledenvergadering ontvangt het boek "gevangen in gevoel" namens de NPB afdeling Oost-Nederland. Wij staan als NPB afdeling achter dit initiatief en ondersteunen de noodzaak hier meer bekendheid aan te geven.


Verder nog de volgende onderwerpen

Jaarverslag - Kascommissie/ afdelings financiën - Verkiezing hoofdbestuurder namens de NPB Oost Nederland - Nieuws uit de bondsraad/ Hoofbestuur en Ondernemingsraad - rondvraag

Vacature NPB hoofdbestuurder

Onze huidige hoofdbestuurder Reyer Gerritsen gaat met pensioen en zal het HB verlaten. Daarom hebben wij vanuit de afdeling een nieuwe Hoofdbestuurder nodig. Heb jij interesse of wil je jezelf opgeven als hoofdbestuurder neem dan vóór 12 april 2021 contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "aanmelden hoofdbestuurder"

Het afdelingsbestuur draagt als hoofdbestuurder voor, Tom Voortman. Tom is een collega die zich al jaren inzet als kaderlid werving en actieve deelname in het regionaal actie centrum in de eenheid Oost-Nederland. 

Hieronder stelt Tom zich voor: 

 

886616 530479373641720 1912674844 oMijn naam is Tom Voortman, 39 jaar wonende met mijn gezin in Groesbeek. Als hobby’s heb ik Gamen en airsoft (soort paintball). Sinds 2000 werkzaam bij de politie en generalist op het BT Apeldoorn. 

Al sinds jaar en dag lid van de NPB en helaas door zienswijze verschil tussen werkgever en mijzelf, kennis gemaakt met de service van de NPB. Doordat ik goed geholpen ben, kreeg ik steeds meer interesse in het vakbondswerk. Hierop ben ik de werving gaan doen voor de NPB op de politie academie.

Vanuit hieruit ben ik gevraagd voor de cao van 2018 om in het RAC (regionaal actie comité) deel te nemen.
Hierdoor zal ik voor sommige geen onbekende meer zijn.

Groetjes,
Tom

 

Tijdens de ledenvergadering zal er (digitaal) gestemd worden tussen de kandidaten. Als geen andere kandidaten zich aanmeld zal er gestemd worden voor of tegen de aanstelling van Tom Voortman als hoofdbestuurder.

Opgeven voor deze algemene ledenvergadering via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ALV 2021

(Graag hierbij ook het emailadres opgeven waarop de Teams uitnodiging gestuurd kan worden)

U ontvangt na opgave een uitnodiging voor de vergadering (incl. agenda)

De vergadering zal, zoals vermeld, online gedaan worden via MsTeams (U bent zelf verantwoordelijk dat MS Teams geinstalleerd is en werkt, wij kunnen maar zeer beperkt ondersteuning hieraan bieden)