Wil jij direct invloed op de organisatie en je collega's vertegenwoordigen?

 

Artikel Els DePolitie 001In 2021 staan binnen de Nationale Politie nieuwe OR-verkiezingen op het programma. Waarom zouden collega’s zich kandidaat moeten stellen?

Els Megelink, voorzitter OR Oost-Nederland: ‘Medezeggenschap is heel lang niet erg sexy geweest, maar vergis je niet: een periode meedraaien in de OR kan heel veel bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Op straat doen agenten een stap vooruit. Naar mijn idee doen we dat in de OR ook.

Je investeert in je kennis en je netwerk en zit met je neus bovenop allerlei organisatorische ontwikkelingen waar jij namens de collega’s iets van mag vinden. Leerzaam, nuttig en sociaal – wat wil je nog meer?’

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie hebben.  Neem in dit geval contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je in contact gebracht kan worden meteen van onze zittende OR leden.  Hij/zij kan je dan in een persoonlijk gesprek je informeren.

Hiernaast het verhaal van de voorzitter van de OR Oost-Nederland, NPB lid Els Megelink. Klik op de foto, of hier, om de PDF te lezen

Aanmelden als kandidaat OR lid kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Er zal dan contact met je opgenomen worden.